Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pun optimizma

Pogledajte što je o šansama na Euru rekao Darijo Srna za Dnevnik Nove TV

2011. bila je godina brojnih iskušenja za "vatrene", no na kraju je završila uspješno - plasmanom na Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dojmove je pred našom kamerom sabrao kapetan Darijo Srna i, naravno, najavio dobar i ambiciozan nastup na smotri najboljih europskih reprezentacija.

"Jako velik uspjeh, jako lijep uspjeh, pogotovo u Istanbulu. Svaki će Hrvat i navijač pamtiti tu utakmicu. Jedna velika utakmica i mislim da smo zasluženo otišli na Europsko prvenstvo i da u tome zasluženo trebamo uživati", rekao je Darijo Srna za Dnevnik Nove TV.

"Na Europsko prvenstvo idemo optimistični, imamo grupu koja je teška, imamo raspored koji je jako dobar i mislim da o prvoj utakmici puno toga ovisi", izjavio je kapetan Šahtara.

U Ukrajini žale što nas je ždrijeb poslao u Poljsku.

"Je, jako im je žao, ali nas očekuju da iza Poljske dođemo u Ukrajinu u polufinale", rezonirao je hrvatski reprezentativac.

U Šahtaru mu je super, kao i Eduardu.

"Ostaje deset utakmica u prvenstvu koje moramo pobijediti da osvojimo prvenstvo. Optimisti smo, najbolji smo, prema tome na kraju će nam preostati to da ćemo morati osvojiti i kup i prvenstvo", izjavio je Srna.

Naravno, nisu se mogle izbjeći ni ružne HNL teme.

"Ako u nekom klubu kasni plaća sedam-osam mjeseci, smatram da to nije profesionalno i nije korektno sa strane kluba i da se tu trebaju napraviti neke sankcije. Što se tiče ostalih stvari, ne bih ih komentirao. Ja sam još igrač, ja sam profesionalac i glupo mi je ulaziti u bilo kakve diskusije. Postoje ljudi koji su plaćeni za to da rade svoj posao i provode zakon", objasnio je kapetan hrvatske reprezentacije.

I za kraj...

"Želim ovim putem svim Hrvatima, svim navijačima Hrvatske, svim ljudima, čestitati Božić i zaželjeti sretnu i uspješnu 2012. godinu", zaključio je Srna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider