Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon remija s našima

Srbija ostala bez važnog igrača: Subotić rekao 'doviđenja'!

Obrambeni nogometaš Borussije Dortmund Neven Subotić odlučio je nakon remija protiv Hrvatske (1:1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo da do daljnjega neće igrati za reprezentaciju Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Subotić (24) je svoju odluku priopćio izborniku Siniši Mihajloviću, a obrazložio ju je željom da se posveti individualnom napretku.

"Nažalost, remijem protiv Hrvatske smo izgubili i teoretske izglede da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo i u ovom trenutku, poslije razgovora s klupskim trenerom Jürgenom Kloppom koji je izrazio želju da pojačam individualni rad, zamolio sam izbornika za razumijevanje i zahvalan sam mu na podršci", prenose srpski mediji Subotićevu izjavu.

Branič Borussije je ipak dodao da ne zatvara vrata reprezentaciji i da je njegova odluka samo privremena.

"Ova odluka vrijedi do kraja 2013. godine, a ukoliko to izbornik bude htio, bit ću u sastavu od iduće godine, kako za pripremne utakmice, tako i za novi kvalifikacijski ciklus. Uvjeren sam da će Srbija u sljedećem ciklusu pokazati kvalitetu i da ćemo se plasirati na Europsko prvenstvo 2016. godine", istaknuo je Subotić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider