Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zgroženi odlukom

Srbi bijesni: 'FIFA, stidi se'; 'Životinji Šimuniću samo dvije utakmice'

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić kažnjen je s dvije utakmice suspenzije zbog starta nad Miralemom Sulejmanijem u kvalifikacijskoj utakmici protiv Srbije na Marakani...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Šimunić je zaradio crveni karton zbog brutalnog prekršaja nas Sulejmanijem i vjerojatno donio Hrvatskoj bod, a Srbiji uzeo dva. Šimunić će zbog toga propustiti sve utakmice do kraja kvalifikacija, protiv Belgije i Škotske, ali će moći nastupiti u eventualnim dokvalifikacijama.

>> FIFA kaznila Srbiju zbog utakmice s Hrvatskom, poznata kazna za Šimunića!

Srbijanski mediji zgroženi su ovakvom odlukom Fife, smatraju da "start za zatvor", kako ga nazivaju, zaslužuje puno veću kaznu. Kurir tako donosi naslov "Fifa, stidi se", dok je Telegraf.rs otišao i korak dalje i naslov mu glasi "Životinja Šimunić kažnjen s dvije utakmice".

Fifa je kaznila i srpski nogometni savez s 50 tisuća švicarskih franaka zbog propusta u organizaciji utakmice. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider