Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u Novom Sadu

Škotski navijači u kiltovima čiste snijeg, a srpski najavili bojkot!

Moguće je da će veliko nevrijeme i gusti snijeg biti razlog odgađanja večerašnje kvalifkacijske utakmice za odlazak na SP 2014. godine između nogometnih reprezentacija Srbije i Škotske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Taj ogled skupine A trebao bi se igrati u Novom Sadu s počekom u 20.45 sati, no kakve trenutačno prilike vladaju u Novom Sadu lako je moguće da će snijeg odgoditi utakmicu, jer se na travnjaku neće moći stvoriti normalni uvjeti za igru.

Delegat iz Mađarske naredio je čišćenje snijega, a kao dobrovoljci odmah su se javili škotski navijači. Njih 30-ak pomaže radnicima na stadionu 'Karađorđe'.

Odgoda još nije uslijedila i hoće li se igrati ili ne bit će poznato iza 19 sati. Odgovorni ljudi će pričekati 19 sati, te dolazak predstavnika obje reprezentacije, kada će biti i donesena odluka. Ukoliko dođe do odgode novi termin je srijeda u 20.45.

'Firma' najavila bojkot

Domaći navijači (FK Vojvodine) poznatiji kao 'Firma' najavili su kako će bojkotirati utakmicu jer se ne slažu s vodstvom saveza i trenutnom situacijom u srpskoj reprezentaciji i nogometu općenito. Oni koji dođu imat će priliku za grudanje.

Podsjetimo da su ove dvije reprezentacije ujedno i najveća razočarenja skupine A gdje se na vrhu trenutačno nalaze Hrvatska i Belgija s 13 osvojenih bodova. Srbija je dosad skupila samo četiri boda, a Škotska je zadnja na ljestvici s dva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider