Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči okršaja s J. Korejom

Sjajne vijesti za Štimca: Zabili i Kranjčar i Eduardo!

Kranjčar je zabio za vodstvo protiv Anžija, a Eduardo potvrdio pobjedu Šahtara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrao je Kranjčar od prve minute, a u dvadesetoj je doveo Kijevljane u vodstvo. Do poluvremena je bogati ruski klub u potpunosti preokrenuo rezultat u svoju korist golovima Mbarka Boussoufe i Jurija Žirkova. U 69. je minuti Dinamo ipak izjednačio i to nakon autogola Santosa. Kranjčar je izašao iz igre u 52. minuti, dok Ognjen Vukojević u ovoj utakmici nije dobio priliku.

Istaknimo i da je u 71. minuti u igru za Anži ušao Brazilac Willian koji je u četvrtak došao iz Šahtara uz 35 milijuna eura odštete.

A Willianovi su donedavni suigrači su u finalu turnira u La Mangi svladali poljski Widzew iz Lodza s 2:1. Šahtar je u vodstvo došao u 18. minuti kada je kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna asistirao Henrihu Mhitarjanu za 1:0. U 82. minuti je pobjedu ukrajinskog prvaka potvrdio hrvatski Brazilac Eduardo, a za Poljake je u sudačkoj nadoknadi smanjio Bartolomiej Pawlowski. Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, a Eduardo je ušao u 70. minuti.

 

Prijateljske utakmice:

Dinamo Kijev - Anži 2:2 (Kranjčar 20, Santos 69-ag / Boussoufa 40, Žirkov 42)

Šahtar - Widzew 2:1 (Mhitarjan 18, Eduardo 82 / Pawlowski 90+3)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider