Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi hrvatski dres

Sertic razočaran: Nemam objašnjenja za odbijanje!

Veznjak Bordeauxa Gregory Sertic još uvijek nije dobio dozvolu Međunarodne nogometne federacije (FIFA) da igra za hrvatsku reprezentaciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema vlastitom priznanju, Francuz hrvatskog porijekla više ne vjeruje da ima šanse zaigrati na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"I dalje čekam odluku, ali još uvijek nam nedostaje papir unatoč našoj odlučnosti. Nemam objašnjenja za odbijanje, baš kao ni Hrvatski nogometni savez. Više ne vjerujem u nastup na Svjetskom prvenstvu", prenosi Serticevu izjavu L'Equipe.

"Teško je upasti u momčad i uzeti nekome mjesto u situaciji kad nisam igrao kvalifikacije, a osim toga, ni ne govorim dobro hrvatski jezik iako ga učim. Na meni je da se prilagodim momčadi i da uđem na mala vrata. Gledam dugoročno i nadam se da ću igrati za hrvatsku reprezentaciju što je dulje moguće", zaključio je 24-godišnjak koji je ove sezone u francuskom prvenstvu postigao tri pogotka i pet puta asistirao. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider