Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju Hrvate

Scolari izabrao Brazilce koji igraju u Europi: Nedostaje li vam tko?

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari objavio je popis igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Južnoafričke Republike...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pomalo iznenađujuće je pozvan 28-godišnji veznjak Manchester Cityja Fernandinho koji je posljednji put za reprezentaciju igrao prije dvije godine. Očekivano su na popisu Neymar, Oscar, Thiago Silva, David Luiz, Willian, Dani Alves i mnogi drugi iz europskih klubova, ali nema iskusnih Kake i Robinha, kao ni 21-godišnjeg veznjaka Liverpoola Philippea Coutinha koji igra vrlo dobro ove sezone.

Ukupno se na popisu nalazi 16 igrača kojima će Scolari dodati još nekolicinu iz brazilske lige, a njihova će imena objaviti naknadno.

Brazil će protiv Južne Afrike igrati 5. ožujka u Johannesburgu. Na Svjetskom prvenstvu, kojem će kasnije ove godine biti domaćin, nalazi se u skupini A zajedno s Hrvatskom, Meksikom i Kamerunom.

Reprezentacija Brazila za prijateljsku utakmicu protiv JAR-a:

Vratari: Julio Cesar (QPR)

Braniči: Thiago Silva (PSG), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern), Rafinha (Bayern), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid)

Veznjaci: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea)

Napadači: Willian (Chelsea), Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Bernard (Šahtar)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider