Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet je sretan

Sammir zahvalio Štimcu preko Facebooka: Hvala izborniče!

Dinamova zvijezda na svom se Facebook profilu zahvalio izborniku na pozivu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sammir se ponovno našao među igračima koji konkuriraju za utakmice reprezentacije. Mnogi smatraju kako ne daje koliko objektivno može, no Štimac vjeruje u najboljeg igrača Dinama.

>> Štimac objavio popis za Srbiju, branio Sammira i zaželio ljubav

Koristio ga je Štimac u Skoplju te protiv Južne Koreje u Londonu. Izbornik vjeruje kako mu Sammir može poslužiti kao alternativa Rakitiću, Perišiću, Kranjčaru i ostalim ofenzivnim veznjacima u momčadi.

Njegova kvaliteta nije upitna, ali se mnogi pitaju je li njegov život izvan terena primjeren jednom vrhunskom sportašu koji nosi dres nogometne reprezentacije. No, svi imaju ponekog 'bad boya' u momčadi pa očito i hrvatska izabrana vrsta.

Izbornik i klub brane Sammira i njegov način života, a javnost je podijeljena je li on igrač tog kalibra bez kojeg se unatoč svemu – ne može.

''Ponovno sam sretan jer me izbornik Igor Štimac pozvao u nacionalnu vrstu za jednu od najvažnijih kvalifikacijskih utakmica za Hrvatsku i Hrvate. Izbornik mi je ukazao povjerenje jer zna da se kvaliteta sportaša ne mjeri za vrijeme slobodnih dana već onim što on daje za klub, reprezentaciju i navijače na terenu. Hvala IZBORNIČE!'', poručio je na svom Facebok profilu igrač Dinama.

Ukoliko dobije priliku, ne sumnjamo da će se nakon svega Sammir itekako potruditi da ne razočara navijače i Štimca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider