Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Gotovo je s izlascima'

Sammir otkrio zašto se preporodio odlaskom iz Dinama

Jedan od dobitnika priprema u Bad Tatzmannsdorfu mogao bi biti i Sammir.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Niko Kovač stavio je Sammira na popis reprezentativaca koji konkuriraju za Svjetsko prvenstvo. Mnogi su se čudili što je i među 30, a sada bi mogao biti i među putnicima u svoj rodni Brazil. Kao i Eduardu, njemu bi to bilo uistinu nešto posebno.

''Ako idem to će mi biti prvo Svjetsko prvenstvo, i to u Brazilu. Dat ćemo sve od sebe'', rekao je Sammir reporteru Nove TV Željku Veli koji prati pripreme hrvatske reprezentacije u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu.

Sammir je odlaskom u španjolski Getafe okrenuo novu stranicu u svome životu. Izbornik Kovač se uvjerio da je u sjajnom fizičkom stanju.

''Vjerujem da ću ići na SP. Vjerovao sam će odlaskom iz Dinama sve krenuti na bolje. Nadam se da će sad ovako nastaviti i u reprezentaciji.''

Kako se snašao u Getafeu?

''Sve je super, od igrača do kluba. Vrijeme, atmosfera u klubu… Sve to utječe. Taman kad sam počeo igrati sam ozlijedio list i pauzirao. Trebalo mi je par mjeseci da se adaptiram s hrvatske na španjolsku ligu. Ogromna je razlika.''

O Sammirovom kvalitetama nije bilo spora, već se uvijek spominjao njegov nesportski način života. Je li sad gotovo s izlascima?

''Gotovo je! Bilo mi je najvažnije da odem iz Dinama. Nisam bio sretan u Zagrebu i sad je sve drukčije. Okolnost oko kluba te tjera da radiš na sebi i mislim da će u Madridu biti samo bolje'', rekao je Sammir.

A upravo bio on mogao biti dobitnik priprema. Naročito nakon vijesti oko ozljede Nike Kranjčara. Otpast će do subote navečer još četiri nogometaša, a ne bi bilo iznenađenje da se Sammir ne nađe među njima.

Tko bi od veznih igrača mogao dobiti kartu za Brazil nakon ozljede Kranjčara?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider