Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete li se?

'Rooney ne zaslužuje putovati u Brazil. Više nije svjetska klasa!'

Bivši veznjak Chelsea i Arsenala Alan Hudson (62) smatra kako napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney ne zaslužuje mjesto među engleskim reprezentativcima koji će putovati na skorašnje svjetsko prvenstvo u Brazil.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Rooney je ove sezone igrao očajno i ne zaslužuje mjesto u reprezentaciji. Nažalost, Wayne više nije svjetska klasa," kazao je Hudson koji je gostovao na Reutersovom Sportskom Forumu.

Hudson smatra kako Rooney posljednjih sezona, a posebice ove, igra daleko ispod razine potrebne za nastup u engleskoj vrsti.

"Bilo bi bolje da izbornik Roy Hodgson na SP vodi mladog veznjaka Evertona Rossa Barkleyja koji je ove sezone odigrao sjajno."

Rooney je u dresu 'Gordog Albiona' zabio 38 golova i peti je strijelac u povijesti reprezentacije, a vrh ljestvice drži Bobby Charlton sa 11 golova više.

"Rooney je odličan igrač, no nikada se nije dokazao na svjetskom prvenstvu," zaključio je Hudson. Bivši veznjak 'Bluesa' nedavno je izjavio kako su "Jimmy Greaves, Ruud Gullit, Peter Osgood, Gianfranco Zola i on najbolji igrači koji su ikada igrali za Chelsea'.

Hudson je nosio dres Chelsea od 1968. do 1974. godine, te od 1983. do 1984. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider