Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Prosinečki brani i napada Štimca: Zašto su Sammir i Halilović uopće pozvani?

Robert Prosinečki bio je kao i uvijek brutalno iskren, što se mnogima i ovaj put neće svidjeti.

Veliki Bešiktaš želi na svojoj klupi sljedeće godine imati Roberta Prosinečkog. Prošle je godine 'Žuti' preuzeo Kayserispor i doveo ga do petog mjesta u jakog turskoj ligi. Sada je sve na gazdama ova dva turska kluba, ali vjerojatno će hrvatski trener put Istanbula.

Robert Prosinečki osvrnuo se na svoj trenerski put u velikom intervjuu Sportskim novostima. No, neizbježna su bila pitanja o hrvatskom nogometu i reprezentaciji, a odgovori su podigli prašinu.

Prosinečki je o kiksu reprezentacije u utakmici sa Škotima rekao kako se događaju dani kada momčad podbaci.

''Možemo biti sad pametni sjedeći u kafiću, ali vrijeme odigravanja utakmice je zbilja bilo nezgodno'', branio je Igora Štimca Prosinečki, ali je i dodao:

''Imam jednu sugestiju za Štimca, neka ostavi ono što je dobro. Ne treba mijenjati stvari koje su bile dobre. Nemoj nam pokazivati da si ti trener. Mi to znamo, radi najbolje za reprezentaciju'', odgovorio je Žuti na pitanje o stalnim rotacijama Igora Štimca.

Između ostalog, u opširnom se intervjuu SN-u osvrnuo na debi Alena Halilovića i igru Sammira. Na pitanje o njihovim nastupima u reprezentaciji, Prosinečki je odgovorio:

''Meni to s Halilovićem nije normalno. Preskočio je sve uzraste.. Zar je pozvan samo da ne zaigra za BiH? Kakav tandem Modrić – Halilović? Jedan igra u Realu, a drugi je odigrao osam i pol minuta u Dinamu.''

Posebno mu nije jasan status Sammira.

''Čovjek te četiri godine zaje…, frajer Brazilac sa svim mogućim stvarima, a ti ga pozoveš u reprezentaciju i još bi trebao biti glavni igrač? Zar bi sve njegove priče trebali “pojesti” i reći 'dobro, nek’ frajer igra'? Pa što onda nije riješio utakmicu protiv Škotske?!'', pita se Prosinečki i nada se kako se Štimac neće naljutiti na ove kritike.

Intervju Roberta Prosinečkog u Sportskim novostima pročitajte ovdje.

Slažete li se s izjavama Prosinečkog o igranju Sammira i Halilovića?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider