Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska - Portugal u Ženevi

Paprene cijene ulaznica za Ronalda i Modrića!

Najjeftinija ulaznica za utakmicu Hrvatske i Portugala u Ženevi stoji 235 kuna, a ostale su po 356, 478, 598, 719 i 840 kuna

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ulaznice za utakmicu Hrvatske i Portugala, koja će se igrati 10. lipnja na stadionu u Ženevi (19.30 sati), puštene su u prodaju na internetskoj stranici Ticketcorner.ch.

Ulaznice su podijeljene u šest cjenovnih razreda, od 39 do 139 švicarskih franaka, odnosno od 235 do 840 kuna. Konkretno, 235 kuna platit ćete za mjesto s "ograničenom vidljivošću", kako piše u opisu najjeftinije kategorije, a 840 kuna za Premium sjedalo.

Ostale cijene su 356, 478, 598 i 719 kuna. Kada bi se na to pribrojili troškovi puta od minimalno tisuću kuna, ispada to popriličan iznos za domaćeg navijača kako bi pogledao sraz vatrenih protiv Cristiana Ronalda i društva. Za Hrvate na Stade de Geneve bit će rezerviran sektor W, koji se nalazi između kornera i kaznenog prostora južne strane stadiona što se ne čini pretjerano atraktivnom pozicijom.

U svakom slučaju, navijači reprezentacije mogu doći na svoje tri dana ranije kada Štimčevi izabranici dočekuju Škotsku na Maksimiru, a cijene ulaznica kreću se od 50 do 250 kuna. (Agencija VLM)

Tko će u subotu navečer postati novi europski prvak?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider