Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Oni su naši'

Milojko Pantić zaprepastio Srbe: Svim srcem želim pobjedu Hrvatske

Milojko Pantić tvrdi da će Hrvatska pobijediti Srbiju sa tri razlike usred Beograda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI SRBIJA - HRVATSKA!

Poznati srpski sportski komentator Milojko Pantić u svojem je stilu najavio predstojeći kvalifikacijski okršaj Srbije i Hrvatske na beogradskoj Marakani.

>> VIDEO: Hrvati stigli u Beograd uz neviđene mjere osiguranja

“Možda sam pretjerao, ali svim srcem želim da Hrvatska razvali Mihajlovićev tim sa tri gola razlike. Ili će možda Hrvati, koji imaju bolju ekipu, biti korektni i zadovoljiti se sa jednim ili dva gola”, izjavio je Pantić u razgovorima s hrvatskim novinarima, a prenosi Alo.rs.

Pantić je poznat po tome što najblaže rečeno ne simpatizira Sinišu Mihajloviću, trenutačnog izbornika reprezentacije Srbije.

“Ne mogu da podnesem da je Mihajlović dozvolio Hrvatima da nas za bude velesila. Sami sebe smo eliminirali kada smo reprezentaciju dali u ruke početniku. Životno i nogometno neobrazovanom čovjeku, koji neznanje pokušava da sakrije čudnim kodeksima. On tjera muslimana da pjeva kršćansku himnu, što je kršenje ljudskih prava prema Ustavu Srbije”, kaže Pantić, koji je običaju bez dlake na jeziku.

“Navijam da Hrvati budu prvi u grupi i u Brazilu ću navijati za Hrvatsku. Zašto bih navijao za neke Talijane i Nijemce, a ne za ljude koji igraju prvoklasni nogomet. Uostalom, naši su, moji su. Ljudi u Hrvatskoj, budite mirni, Hrvatska će pobijediti sa tri gola razlike”, lakonski je zaključio Pantić.

Mi bismo dodali: iz Pantićevih usta u Božje uši.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Hrvatsku protiv Srbije čeka...

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider