Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samba u Miamiju

Ovo može samo Brazil: Pogledajte fantastičnu akciju 'carioca'!

Brazil je pobijedio Honduras 5:0 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Miamiju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilci su do impresivne pobjede došli pogocima Bernarda (22), Dantea (55), Maicona (66), Williana (70) i Hulka (74). Posebice je bio atraktivan pogodak Hulka. Nakon dvostrukog proigravanja petom Ramiresa i Robinha, Hulk je petom primio loptu, okrenuo čuvara i pogodio mrežu Hondurasa. Uistinu fantastična akcija.

Utakmica se igrala pred 71.124 gledatelja, što je najveća posjeta jednoj nogometnoj utakmici na stadionu Miami Dolphinsa. Bila je to peta u nizu pobjeda Brazila, nakon šokantnog poraza od Švicarske u kolovozu ove godine, u okviru priprema za Svjetsko prvenstvo, koje će se održati sljedeće godine u zemlji peterostrukih svjetskih prvaka.

U tih pet utakmica momčad izbornika Luiza Filipea Scolarija postigla je čak 18 golova, čime je nagovijestila da će biti jedan od glavnih favorita SP-a.

„U prvom poluvremenu bila je to neizvjesna utakmica. Imali smo sreće što smo u drugom dijelu iskoristili gotovo sve šanse“, kazao je brazilski izbornik.

Honduras je izborio nastup na SP 2014., a do utakmice s Brazilom upisao je niz od pet utakmica bez poraza.
„Nisam očekivao ovakav rezultat. Iznimno respektiram Honduras, imaju dobru reprezentaciju. Mi imamo mladu i potentnu momčad koja nam otvara brojne mogućnosti u pripremama za Svjetsko prvenstvo“, kazao je Scolari.


All Goals Honduras 0-5 Brazil (17-11-2013... by Sport-Today-2014

Usprkos visokom porazu izbornik Hondurasa Luis Fernando Suarez našao je utjehu:
„Pozitivno je što smo odigrali vrlo dobro prvo poluvrijeme. U drugom je Brazil podigao svoju igru na višu razinu a mi smo se raspali.“

Brazil u utorak igra protiv Čilea u Torontu, a Honduras protiv Ekvadora u Houstonu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider