Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte momčad

Ovo je 11 najboljih Engleza u ovoj sezoni: Imaju li šanse u Brazilu?

Stotinjak dana uoči Svjetskog prvenstva Englezi nemaju jasnu viziju prvih 11 reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva eminentna engleska medija, ugledni Guardian i poznati nogometni portal WhoScored.com stavili su na papir, crno na bijelo, tko trenutno čini najbolju 11-oricu engleskih nogometaša. Vodili su se formom u dosadašnjem dijelu superzanimljive Premierlige.

Roy Hodgson tako je mogao saznati, ako to već ne zna, da mu u momčadi treba igrati čak pet nogometaša Liverpoola, hit momčadi ove sezone. Od obrane do napada, svuda ima nogometaša Brendana Rodgersa, koji su iznenađujuće drugi u prvenstvu. Glen Johnson na desnom beku, legendarni Steven Gerrard i Jordan Henderson u veznom redu, mladi Raheem Sterling na krilu i sjajni Daniel Sturridge u napadu.

Na golu je Joe Hart iz Manchester Cityja, ispred njega Chris Smalling iz Man Uniteda te Gary Cahill iz Chelseaja, a na lijevom beku Leyton Baines iz Evertona. U vezi su osim nogometaša Liverpoola i Adam Lallana iz Southamptona te Wayne Rooney iza Sturridgea.

Zanimljivo, u prvih 11 nema nikoga iz Arsenala. Alex Oxlaide Chamberlain tek se vratio nakonj ozljede, a zbog istog razloga tu nema Thea Walcotta.

Što mislite, do kuda bi dogurala ova momčad na Svjetskom prvenstvu?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider