Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte što je rekao

Olić otvoreno o svom finalu s Bayernom i tko će idući vladati Europom

Jedan od najstarijih i najiskusnijih hrvatskih reprezentativaca Ivica Olić na pripremama u Međugorju prokomentirao je nedavni trijumf Bayerna u Ligi prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Olić ponovno je na pripremama u Međugorju, prvi put nakon 2001. i osvojenog naslova prvenstva Hrvatske sa Zagrebom. A njegov bivši klub nedavno se popeo na krov Europe.

>> Međugorje u ritmu Vatrenih: Pogledajte igrače u nešto drukčijem izdanju

''Bayern je osvojio Ligu prvaka kada sam otišao, ispada da sam ja bio neka crna mačka. Nikad mi nije bilo žao onog penala jer sam ga želio pucati, nego mi je žao što sam u onoj jednoj šansi dodavao loptu Van Buytenu, on je ipak stoper'', rekao Olić te nastavio:

''Nevjerojatno da je Robben dodao loptu u 60. minuti, istina je da on ima taj izraženi ego u završnicama. Želi prije dati pogodak nego dodati, za razliku od Riberyja. No, drago mi je zbog njega, trenirao sam i igrao s njim i znam kakav je to veliki igrač.''

''Što se tiče samog finala, drago mi je zbog Mandže, čuo sam se i s Tymoščukom i Riberyjem. Mislim da sada kreće era Bayerna nakon ere Barcelone. Ipak su ove godine pogodili sa svim pojačanjima'', objasnio je jedan od junaka pobjede nad Srbijom.

Na pripremama reprezentacije nalazi se i mnogo novih lica. Štimac je odlučio pružiti priliku mladim igračima da se dokažu i osjete ozračje Vatrenih.

''Za razliku od Joea, koji se osjeća kao 'deda' pored ovih poletnih mladića, osjećam se kao mladić. Po ovom što sam vidio na treninzima, klinci imaju veliku perspektivu i pred nama je super budućnost, a za sebe se nadam trećem svjetskom prvenstvu'', rekao je Olić.

O Wolfsburgu, svjetskom nogometu i svim drugim reprezentativnim temama pogledajte više u večerašnjem Dnevniku Nove TV.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider