Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pozvan novi talent iz Serie A

Novi ispad Livaje: Kovač ga izbacio iz reprezentacije!

Marko Livaja više nije član U-21 reprezentacije Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska sutra u Lihtenštajnu igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo. No, tamo neće biti Marka Livaje, talentiranog napadača Atalante. Izbornik U-21 reprezentacije Niko Kovač najavio je kako više neće zvati Livaju u nacionalni dres u njegovom mandatu.

Što je ovaj put napravio veliki talent koji ima velikih problema s disciplinom? Naime, Livaja se nije javio Niki Kovaču niti ikome iz stožera reprezentacije. Njegovo nedolazak na ovu utakmicu najavio je tek menadžer igrača, što je Kovaču bilo nedopustivo.

I Matej Delač nije stigao na okupljanje, ali su i Delač i sportski direktor Vojvodine Mateja Kežman obavili razgovor s izbornikom te ga zamolili da oslobodi mladog vratara ove reprezentativne obveze.

Umjesto Livaje je pozvan novi mladi nogometaš koji kruh zarađuje u Serie A. Radi se o Bruni Petkoviću koji je iz Hrvatskog dragovoljca prešao u Cataniju.

Inače, otpisani Marko Livaja slovi kao problematičan tip iako ima tek 20 godina. Izvan terena se znao zakačiti sa suigračima, a zbog sebičnosti na terenu prozvao ga je i predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon Svjetskog prvenstva u Turskoj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider