Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Poskrivečki' u bračne vode

Novi engleski heroj: 'Odradio' vjenčanje na Božić da može na SP u Brazil!

Southampton je ove sezone jedno od ugodnijih iznenađenja u engleskom nogometu, premda su u posljednje vrijeme pali u formi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, ne može se poreći da mladi trener Mauricio Pochettino radi više nego dobar posao. Sveci djeluju kao momčad koja ima glavu i rep, a iskočilo je i nekoliko njihovih pojedinaca. Jedan od njih je i kapetan Adam Lallana.

Ovaj 25-godišnji ofenzivni veznjak u dosadašnjem dijelu sezone zabio je četiri pogotka i upisao tri asistencije, zbog čega je postao interesantan i engleskom izborniku Royu Hodgsonu.

Lallana je u 2013. godini upisao prva dva nastupa za Englesku, a vrlo je izvjesno da bi mogao pronaći svoje mjesto i u kadru za Svjetsko Prvenstvo. Ipak, prije Brazila, Lallana je morao obaviti 'sitnicu'.

Naime, Lallana je za lipanj imao zakazano vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom, no odlučio je uplivati u bračne vode puno ranije i 'poskrivečki'. A sve kako bi bio raspoloživ izborniku Hodgsonu za SP u Brazilu!

Potez je to kojim je Lallana nedvojbeno 'kupio' navijače Engleske, a The Sun donosi informaciju kako je vjenčanje na Božić bilo skromno i koštalo svega 500 funti. Engleski mediji dokopali su se i fotografija, a usput su i poentirali s naslovnicom 'I'm weddy for Brazil'…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider