Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neka se čuju telefonom

Niko Kovač zabranio boravak u hotelu agentu Marija Mandžukića!

Prema pisanju njemačkih medija, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zabranio je predstavnicima Marija Mandžukića da borave u kampu naše nacionalne vrste u Bad Tatzmanndorfu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

''Da agent sjedi ovdje pored mene u hotelu, to nije moguće. Neka se čuju telefonom'', prenosi Kovačevu izjavu njemačka novinska agencija SID.

Jasno, razlog zbog kojeg je Mario Mandžukić u kontaktu s agentom je činjenica da je na izlaznim vratima Bayerna, iako ga ugovor veže do 2016. godine. Niko Kovač bi bio sretan da odluka o budućnosti 28-godišnjeg napadača bude poznata prije Svjetskog prvenstva u Brazilu.

FOTO Tko je znatiželjni 'špijun' koji snima Hrvatsku? Intervenirala i policija!

POSLJEDNJE VIJESTI S PRIPREMA HRVATSKE REPREZENTACIJE

''Naravno da bi mi bilo draže da se sve riješi prije. Ali, na to ne mogu utjecati. Mario može igrati bilo gdje u Europi, nisam zabrinut za njega.''

Poznato je kako je Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković, no nije poznato je li se radilo o njemu. Saznajemo i kako zbog ovog događaja nije nastala nikakva svađa, sve je u redu u odnosima izbornika i Mandžukića. Također, nije bilo fizičkog izbacivanja nikoga iz hotela.

Osvrnuo se Kovač i na skorašnji Mundijal i utakmicu protiv Brazila kojom će naša reprezentacija 12. lipnja otvoriti prvenstvo.

''Brazil mora postati svjetski prvak, pritisak na reprezentaciju je ogroman. Takav pritisak igrači neće osjetiti više nikad u životu. Nadam se da to može biti naša prednost i da možemo napraviti iznenađenje'', zaključio je Kovač.(I.Š./TS)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider