Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte sami

Je li Ibra nehotice u Zagrebu okončao karijeru braniča Celtica?

Sa 34 godine ozlijedio je koljeno, ugovor sa Celticom istječe mu na ljeto, trebat će mu osam mjeseci da se oporavi, no siguran je da se vraća na travnjak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trebao je to biti ugodan posjet Hrvatskoj, prijateljski okršaj s kockastima uoči posljednjeg nastupa za Švedsku reprezentaciju kojeg bi Daniel Majstorović odradio na Euru. Trening ispod Dinamove južne tribine na kraju je završio kobno. U klinču sa Ibrahimovićem Svensson je pao na Majstorovićeve noge i potrgao mu križne ligamente lijevog koljena.

Mnogi Ibru označuju za krivca. ''Apsolutno ga ne krivim! U mom svijetu nema prebacivanja krivnje na nekog drugog. Mi smo momčad i takve stvari se događaju, ništa mu ne zamjeram.''

34-godišnji Celticov branič propustit će EP u Poljskoj i Ukrajini, ne krije tugu. ''Teško mi je to, jako sam razočaran jer sam se jako veselio i borio za mjesto u momčadi. No, takav je život.''

Iako mu ugovor sa škotskim klubom istječe na ljeto, trebat će mu barem osam mjeseci da se potpuno oporavi, ne očajava ni malo i vjeruje da će se vratiti na travnjak!

''Ja sam taj koji odlučuje o svojoj sudbini. Neću plakati nego se potruditi da se vratim u staro stanje, a to ću postići rehabilitacijom i dobrim radom. Borac sam i vraćam se!'' (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati