Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Koliko on ima života?'

Navijači zbog Sammira napali Štimca: 'Izbacite ga iz reprezentacije!'

Nakon što je Sammir ovog vikenda po tko zna koji put uhvaćen pijan u noćnom izlasku, oglasili su se i navijači reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov ulazak na silu u hrvatsku reprezentaciju u javnosti je opravdano dočekan na nož. Na stranu to što je riječ o Brazilcu koji je u Hrvatsku stigao na pragu 20. rođendana - riječ je o nogometašu koji svojim igračkim kvalitetama ne zaslužuje mjesto u hrvatskom dresu, a povrh svega, čovjeku koji prema nogometu, u najmanju ruku, ima neprofesionalan odnos.

>> Sammire, pa zar nemaš 50 kuna za taxi?

Potvrdile su to njegove brojne eskapade po zagrebačkim, ali i noćnim klubovima drugih gradova u regiji (Beograd). Poznata je činjenica da Sammir voli zaružiti, ali nikog za tim nije bilo previše briga dok nije postao reprezentativac, jer nacionalni dres iziskuje sasvim drugu razinu ponašanja od onog u Dinamu.

Upravo zbog te činjenice brojni navijači zasuli su zid Facebook-izbornika Igora Štimca, a jedan ga je i podsjetio na riječi kojima je pokušao opravdati poziv Sammiru u reprezentaciju za utakmicu u Makedoniji.

"On je imao problema s režimom života, ali imamo uvid da se događaju neke promjene. Želimo da mu ovo bude impuls i fantastičan motiv za nastavak", govorio je tada Štimac.

Sammir ga je poslušao, ali očito ne zadugo, jer subotnji prekršaj mu je već treći u posljednjih pet tjedana - prethodno je uhvaćen kako tulumari u Beogradu, a na trening uoči utakmice s Hajdukom zakasnio je 45 minuta.

Stoga je jasno da nisu nimalo začuđujuće reakcije navijača. Prenosimo neke od njih:

-"Zar je ovakvom čovjeku mjesto u reprezentaciji, izbacite ga iz reprezentacije jer se očito ne zna ponašati!"
-"Reprezentacija nije uspjela kao liječenje i motiv. Je li idući igrač Goran Bare?"
-"Igore prvo Beograd, sad ovo. Koliko ovaj momak ima života?"
-"Do kada će ova bitanga igrati za reprezentaciju?"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider