Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U klubu nije tako dobar

Napadač Barce ima priliku srušiti rekord Muellera, Ronalda i Kluiverta

Napadač Barcelone Pedro Rodriguez (25) ima priliku srušiti rekord kad je u pitanju broj pogodaka za reprezentaciju u jednoj sezoni (od kolovoza do lipnja)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pedro je ove sezone iznimno raspoložen kad nastupa u španjolskom dresu. U šest je utakmica, što prijateljskih, što kvalifikacijskih, postigao čak devet pogodaka.

Opasno je time zaprijetio trojci nogometaša koji su u jednoj sezoni za reprezentaciju zabili po 14 golova. Uspjelo je to Nijemcu Gerdu Mülleru u sezoni 1971/72, Brazilcu Ronaldu u sezoni 1996/97 i Nizozemcu Patricku Kluivertu (1999/2000).

Napadač s Tenerifa trenutno na kontu ima jedan reprezentativni pogodak više od Neymara, ali talentirani Brazilac je odigrao dvije utakmice više od Pedra.

Zanimljivo je, također, da Pedro ove sezone nije ni u približno tako dobroj formi kad igra za klub. U 37 nastupa za Barcelonu u svim natjecanjima postigao je samo sedam golova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider