Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Zanimljiv status

Sinišu Mihajlovića nisu pustili na utakmicu u Beogradu!

OFK Beograd nije pustio Sinišu Mihajlovića, izbornika srpske reprezentacije na polufinalnu utakmicu Kupa protiv Vojvodine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz kluba neslužbeno poručuju da Mihajlović nije dobrodošao na Omladinski stadion. Kako pišu Novosti, to je kulminacija verbalnog rata predsjednika Beograda Zvezdana Terzića i Siniše Mihajlovića. Terezić je nedavno izjavio da na Mihajloviću menadžeri sastavljaju reprezentaciju na što je srpski izbornik najavio tužbu.

Kao i obično, postoje dvije verzije događaja. Iz srpskog saveza poručuju da su tražili karte za izbornika, ali im klub nije odgovorio. U OFK Beogradu tvrde da su karte Mihajlovića čekale na ulazu na što savez odgovara da im je priča "smiješna".

Mihajlović, koji je došao u Beogradu kako bi pogledao uzvrat Kupa, na kraju nije ni krenuo prema stadionu jer je znao da neće moći ući u ložu.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider