Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma nije...

Mihajlović u svom filmu: Nitko nas nije nadigrao (!?)

Nakon poraza od Hrvatske u Maksimiru (2-0) srpska nogometna reprezentacija savladala je Škotsku u Novom Sadu sa 2-0 i tako otočkoj reprezentaciji i matematički uskratila mogućnost plasmana na svjetsku nogometnu smotru u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Siniša Mihajlović u Zagrebu je izgubio praktički sve šanse za odlazak na Svjetsko pvenstvo u Brazilu, a odigrao je tada tek pet utakmica u kvalifikacijama. U šest utakmica pobijedila je Srbija tek Škotsku i Wales, a jedino su njima i zabili pogotke.

>> Srbi isprali rane s Maksimira, Belgija slavila protiv Makedonije!

''Igrači su pokazali da treba vjerovati u njih, iako je teren bio težak i nije bio najbolji za naš način igre. Bila je to teška utakmica, ali su momci napravili ono što sam od njih tražio. Tražio sam da budemo strpljivi. Bez obzira na rezultat zadovoljan sam igrom, bili smo dobri i pokazali da smo bolji od Škotske'', komentirao je nakon susreta srpski izbornik Siniša Mihajlović.

No, nije izdržao. Ispalio je nešto zbog čega će ga opet ismijati tamošnji mediji.

''U ovim kvalifikacijama nismo naišli ni na jednu reprezentaciju koja nas je nadigrala, ali imamo bodova koliko imamo... Trebali bismo imati puno više. Ako ne odemo na Svjetsko prvenstvo nama će biti najviše žao. Imamo još četiri utakmice do kraja kvalifikacija i odradit ćemo ih profesionalno. Hoćemo uzeti što više bodova jer nam je potrebno samopouzdanje i iskustvo kako bismo bili bolji u sljedećim kvalifikacijama'', dodao je srpski izbornik čija momčad na ljestvici skupine A za vodećim dvojcem, Belgijom i Hrvatskom, zaostaje čak devet bodova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider