Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
No sex for you

Mihajlović otkrio zašto je protiv seksa uoči važnih utakmica

Nedavno su srpski mediji prenijeli izjavu Siniše Mihajlovića o zabrani seksa četiri dana prije važnih utakmica. Izbornik reprezentacije Srbije rekao je da zabrana važi za dva dana prije utakmice, a ne četiri, kako je bilo objavljeno, prenosi B92…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ne znam kako su to novine prenijele, ali ja sam rekao da se odnosi ne smiju upražnjavati dva dana prije utakmice'', rekao je Mihajlović tijekom druženja sa studentima beogradskog Fakulteta sporta.

''Igrači imaju svoje slobodno vrijeme kada smo u karanteni i tu me ne zanima što rade. Ali seks ne bi trebali upražnjavati dva dana prije utakmice. Nakon tog čina si nekako prazan i samo želiš spavati. Ne trebaju mi uspavani igrači na terenu, nego budni i puni snage. Uspavanost je loša za nogometaše, kao i cigarete. Četiri dana prije utakmice mogu upražnjavati seks. Tada je to i dobro, ako je netko nervozan.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider