Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Orlovima narasla krila

Srbi likuju nakon slavlja na Cipru: 'Spremamo se za pobjedu u Zagrebu!'

I reprezentacija Srbije pobjedom u prijateljskom ogledu najavila je skorašnji okršaj na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Orlovi su na Cipru slavili s 3:1, što je razveselilo njihova izbornika Sinišu Mihajlovića: "Igračima je bilo teško motivirati se za utakmicu s obzirom na atmosferu na stadionu. Osim toga, treba uzeti u obzir da većina naših igrača nije u top formi. Međutim, zadovoljan sam učinkom svih reprezentativaca."

Mihajlović je prokomentirao i pobjedu naše reprezentacije protiv Južne Koreje (4:0): "Nikome nije lako dati četiri gola, ali bolje je da su se ispucali sada protiv Koreje nego protiv nas u ožujku. U svakom slučaju, draže mi je da su pobijedili nego da su izgubili u ovom susretu", zaključio je Mihajlović.

Dvostruki je strijelac u Nikoziji bio veznjak Twentea Dušan Tadić, a jedan je pogodak dodao branič Udinesea Dušan Basta.

"Atmosfera baš nije bila nogometna, ali smo i ovih 90 minuta iskoristili na pravi način. Uvijek je lijepo kada se pobijedi, makar i u prijateljskoj utakmici. Još bolje smo se upoznali, dodatno uigrali i pobjeda nad Ciprom i prošla nad Čileom su definitivno plod napretka u našoj igri. Samo smo protiv Makedonije loše izgledali, sve ostale utakmice igrali smo dobro", rekao je srpskim medijima Tadić.

"Znam da je Hrvatska sljedeća tema, ali ima još mjesec i pol dana do te utakmice, puno će se pričati. Hrvati imaju dobru reprezentaciju. Znamo da u Zagrebu moramo pobijediti, tako ćemo se i pripremati. Čuo sam da je Hrvatska pobijedila Južnu Koreju s 4:0, svaka čast, ali vidjet ćemo kako će protiv nas", dodao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider