Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok u Urugvaju

Luis Suarez mora na hitnu operaciju, upitno mu Svjetsko prvenstvo!

Urugvajski mediji javljaju kako je na pripremama reprezentacije koljeno ozlijedio ponajbolji nogometaš svijeta Luis Suarez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sezone iz snova u kojoj je porušio rekorde Liverpoola, a najboljim u Engleskoj ga proglasili treneri, nogometaši i navijači, Luis Suarez doživio je ozljedu na treningu urugvajske reprezentacije.

Magnetska rezonanca koju je Suarez obavio otkrila je ozljedu meniskusa, zadobivenu na treningu, a liječnička služba urugvajske reprezentacije donijela je odluku u suglasnosti s igračem kako je potrebno obaviti artroskopski zahvat.

Napadač Liverpoola je iskrenuo koljeno, a obično oporavak od takve operacije traje 4-6 tjedana, pa je Suarezu Svjetsko prvenstvo i više nego upitno.

U kampu urugvajske reprezentacije daju optimistične prognoze kako će ponajbolji nogometaš svijeta ipak biti spreman za nastup u Brazilu gdje je 1950. godine Urugvaj posljednji put bio svjetski prvak.

Otvarajuću utakmicu SP-a Urugvaj igra 14. lipnja protiv Kostarike, a izostanak najboljeg premierligaškog strijelca iz prošle sezone bio bi golemi udarac za momčad Oscara Tabareza.

Urugvaj je na SP-u smješten u skupinu D, a osim protiv Kostarike snage će odmjeriti protiv Engleske i Italije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider