Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika euforija

Ludnica u Belgiji: Doček u zračnoj luci kao na stadionu!

Belgijski mediji natječu se u hvalospjevima svojoj reprezentaciji, koja je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu trijumfom na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI HRVATSKA - BELGIJA

Belgija je slavila u Zagrebu, nanijevši drugi domaći poraz Štimčevoj Hrvatskoj u posljednja četiri mjeseca (bodovima su se na Maksimiru osladili i Škoti).

>> Upisao se u povijest: Štimac našao krivca, a ne pita se zašto taj igra

>> Hrvatska još nije sigurna: Samo nas jedan scenarij može izbaciti iz play-offa! 

>> Kakva drama: Ovo je pogodak koji je Hrvatsku doveo na korak od play-offa!

"Zahvaljujući dvama golovima Romela Lukakua Crveni vragovi idu na Svjetsko prvenstvo. To je to", kliče Nieuwsblad.be:

"Lukaku je ponovno pokazao Joseu Mourinhu da je napravio krivi potez kada ga je poslao na posudbu u Everton, a na kraju je s modricama morao napustiti igru. Prije gola Kranjčara Mirallas je propustio zabiti i treći gol, ali to nije pokvarilo zabavu 3000 belgijskih navijača."

Stotinjak belgijskih navijača dočekalo je svoje ljubimce u zračnoj luci u Bruxellesu: "Atmosfera je bila odlična, navijači su pohrlili čestitati igračima, svi su bili tu da daju podršku velikim dečkima. Orilo se na trenutke kao da smo na nogometnom stadionu", piše Het Laatste Nieuws.

De Standaard, pak, se već okrenuo Svjetskom prvenstvu i kalkulacijama oko ždrijeba: "Vjerojatno ćemo biti u prvom potu, u skupini nositelja za Brazil. Ova generacija Crvenih vragova definitivno pripada u Brazil, a možda i prođemo prvi krug Svjetskog prvenstva. Sada s nestrpljenjem čekamo 6. prosinca i ždrijeb skupina na Svjetskom prvenstvu."

I Le Soir u prvi plan ističe ambijent koji je dočekao reprezentaciju po povratku u Belgiju: "Stotinjak navijača još oko 23 sata stiglo je u zračnu luku, htjeli su rezervirati svoje mjesto kako bi igračima poželjeli dobrodošlicu u Brazilu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider