Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokvarena fešta

Nevjerojatno: Hrvatski huligani napali policiju i 'preoteli' kolegu!

Navijači su se u Poznanju sjajno zabavljali, a lijepe slike narušavali su poneki huliganski ispadi.

Za razliku od sinoćnjih nemilih scena i žestokog okršaja Hrvata i Poljaka, danas je sve prolazilo u odličnoj i pozitivnoj atmosferi u Poznanju. Hrvatski i irski navijači zajedno su pjevali, igrali nogomet i zabavljali se u centru grada. Očite su bile simpatije koje gaje jedni prema drugima.

Zastava od 70 metara iz Crikvenice vijorila se glavnim trgom u gradu. Među navijače su došli i Davor Šuker te Zdravko Mamić koji je bio odjeven u dres sa šalom oko vrata, baš poput pravog 'tifoza'. Bili su tu i ministri Jovanović i Kotromanović koji su s navijačima popili pivo.

Ipak, nešto prije 18 sati izbili su neredi u centru grada kada su hrvatski huligani bocama, bakljama i stolicama gađali policiju. Nakon nekoliko minuta meteža specijalci su napravili kordon i situacija se smirila.

Na snimci koju možete pogledati u našem video prilogu vidi se kako je policija izdvojila jednog našeg navijača, a onda su ga njegovi kolege napadom na policiju uspjeli 'osloboditi'.

Prije toga na trg su stigli poljski huligani tražeći od Hrvata da dođu na masovni okršaj na jednoj livadi. Prisutni navijači to su odbili, a lokalni razbijači su napadali navijače oko trga tražeći obračun zbog sinoćnjeg 'poraza'.

Treba ipak pamtiti onu sliku naših navijača dok nisu huligani preuzeli stvar u svoje ruke. Ovi prvi su to zaslužili, a ovi drugi igraju neki svoj Euro ne misleći pritom da sramote cijelu naciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider