Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A Island je u petak...

Loše vijesti za Kovača iz Seville: Rakitić sutra igra poluozlijeđen?!

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić nije samo kapetan Seville, već je idejni vođa i najbolji igrač tog andaluzijskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak je Rakitić odigrao samo posljednjih dvadeset minuta domaće utakmice Europa lige protiv Slovana iz Libereca (1:1), ali je i u tom skraćenom vremenu zaradio ozljedu desnog stopala. Pregledi tijekom petka, kada je Rakitić bio oslobođen treniranja, su pokazali da nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi, pa se hrvatski veznjak već u subotu vratio suigračima i normalnom treniranju.

Po navodima iz kluba, ne bi trebalo biti nikakvih prepreka za Rakitićevo igranje tijekom nedjelje. U sklopu 13. kola Primere Sevilla u ranijem terminu (12 sati) gostuje kod Espanyola.

Međutim, pitanje je što će biti s Rakitićevim zdravstvenim stanjem neposredno uoči kvalifikacijskih okršaja Hrvatska - Island za Svjetsko prvenstvo.

Rakitić će, bude li zdrav, biti jedan od glavnih aduta novog izbornika Nike Kovača u dvobojima dodatnih kvalifikacija i za hrvatsku reprezentaciju iznimno je važno da u nedjelju Raketa izbjegne bilo kakvo pogoršanje ozljede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider