Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Provokacije na obje strane

Kuha se između Crnogoraca i Engleza u Podgorici: Brnović ih dobro 'bocnuo'

Crnogorski nogometni izbornik Branko Brnović "bocnuo" je engleske reprezentativce uoči međusobnog sutrašnjeg sraza u Podgorici da već unaprijed smišljaju izgovore u slučaju da ne ostvare željeni rezultat...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji gotovo u nevjerici prenose izjave crnogorskog izbornika Brnovića. Malena Crna Gora ne priznaje Englezima primat na svome terenu.

>> Hrvatska, BiH i Crna Gora - zajedno u Brazilu!

''Mislim da Englezi već smišljaju izgovore za mogući poraz. Ne znam kako drugačije objasniti da su sa svime nezadovoljni'', rekao je Brnović, čija momčad uoči susreta protiv Engleske na ljestvici skupine H ima dva boda više (13-11).

Brnović je odgovorio na pitanje i da li će njegovi igrači provocirati Waynea Rooneyja koji je u posljednjoj utakmici protiv Crne Gore, u kvalifikacijama za Euro 2012., isključen zbog udaranja s leđa Miodraga Džudovića, te je na kraju morao propustiti sam početak europske smotre.

''Naši napadači Jovetić i Vučinić pretrpe puno batina u svakoj utakmici i nikad se ne žale.''

Nije tu bio kraj Brnovićevih provokacija spram Engleske, već se crnogorski izbornik dotakao i rasporeda prijateljskih utakmica koje je unaprijed dogovorio Engleski nogometni savez (FA).

Naime, u studenom, kada su na rasporedu dodatne kvalifikacije za SP, engleska reprezentacija već ima dogovorene jake prijateljske utakmice protiv Njemačke i Argentine (samo pobjednik skupine ide izravno na SP).

''Vjerujem da su te prijateljske utakmice dogovorene prije kvalifikacija jer su bili uvjereni da će osvojiti skupinu, ali bi mogli otkazati te utakmice nakon sutrašnjeg ogleda.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider