Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbi ogorčeni

Katastrofalna greška: U polufinalu EP-a U19 pustili jugoslavensku himnu!

Katastrofalnu je pogrešku napravio organizator Europskog nogometnog prvenstva do 19 godina starosti, Litva, uoči polufinalnog okršaja Srbije i Portugala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tradicionalno intoniranje himni zasjenilo je intoniranje jugoslavenske (Hej Slaveni) umjesto srpske himne (Bože pravde)! Da stvar bude bizarnija himnu je svirao limeni orkestar, a Srbiji je to bila već četvrta utakmica na Europskom prvenstvu. Na tri prethodne nije bilo pogreške pri izvođenju himne.

Srpski komentator je bio ogorčen, baš kao i cijela srpska klupa, koja se tijekom izvođenja himne okretala prema organizatoru i pokušala dojaviti pogrešku. Igrači na travnjaku ostali su zagrljeni stajati, te su uz smiješak popratili cijelu situaciju.

Srbija je nakon više od dva sata igre izborila finale slavivši nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio utakmice i produžeci završili su rezultatom 2-2. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider