Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Optužili i Mihajlovića

Šimunić opet na udaru: 'Kriv je što Srbija nije otišla na SP u Brazil'

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije (FSS) na današnjoj je sjednici skupštine u Staroj Pazovi dobio jednoglasnu podršku da ostane na čelu saveza, uz uvjet da do kraja travnja napravi radikalne promjene, inače će se zatražiti održavanje izvanrednih izbora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podnoseći izvještaj za dosadašnji rad, Karadžić se još jednom osvrnuo i na kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu proglasivši bivšeg izbornika Sinišu Mihajlovića i hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunićima glavnim krivcima za srpski neuspjeh.

"Neodlazak na SP u Brazil naš je najveći neuspjeh. Rezultat je izostao, a Siniša Mihajlović je malo pretjerao s pomlađivanjem. Nije isti posao izbornika i trenera," kazao je Karadžić dodavši:

"Šimunićev prekršaj na Sulejmaniju zaustavio nas je da pobijedimo Hrvatsku u Beogradu i izborimo dodatne kvalifikacije. Siguran sam kako bi u 'baražu' napravili puno," ocijenio je.

Prvi čovjek FSS-a smatra kako novog izbornika očekuju 'slatke brige' jer Srbija prvi put ima 30 do 40 kvalitetnih igrača.

"Imamo visoku kvalitetu. Prvi put Srbija ima 30 do 40 igrača i izbornika će 'boljeti glava'," kazao je stari - novi predsjednik FSS-a.

Nakon odlaska Siniše Mihajlovića reprezentaciju Srbije privremeno vodi Ljubinko Drulović, a novog izbornika savez će odrediti do 15. lipnja. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider