Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pecnuo suparnika

Kapetan Urugvaja: Brazil uopće ne igra lijepo, a Neymar je prevarant!

Nogometaši Urugvaja i Brazila u srijedu će navečer (početak je u 21 sat) odigrati prvi polufinalni ogled na Kupu konfederacija. U drugom, europskom polufinalu, dan kasnije će igrati Španjolska i Italija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Diego Lugano, 32-godišnji obrambeni reprezentativac Urugvaja, uoči ogleda s Brazilom pecnuo je suparnika po mnogim mjestima.

''Brazil igra lijep nogomet? Budite ozbiljni, nema u toj igri mnogo lijepoga. Situacija više nije kao prije kada su bili simbol lijepog nogometa. Danas je ta njihova igra vrlo čvrsta. Igraju na fizičku snagu, žestoko, nikako ne lijepo'', rekao je Lugano i dodao:

''U posljednje sam vrijeme igrao mnogo protiv Brazila. Ne samo u reprezentativnom smislu, nego i na klupskoj razini. To su taktičke utakmice s njihove strane, bez ikakve ljepote.''

"Napao" je Lugano i najboljeg nogometaša trenutačno u Brazilu.

''Neymar mnogo češće leži na travi nego li igra. On je laka kategorija. On je prevarant, provocira i simulira prekršaje. A, uz sve to često kod sudaca istjerava nekakvu svoju pravdu. Nije baš neki primjer korektnog ponašanja na travnjaku'', zaključio je Urugvajac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider