Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nema favorita'

Kapetan Srbije za GOL.hr: 'Ovo je više od igre i više od utakmice!'

Na terenu zvijezda vrijedna čak 24 milijuna koja je između ostalog osvojila Ligu prvaka i engleski Premiership, te nastupala na Svjetskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvan terena - Branislav Ivanović predstavio se kao osoba izuzetno realnih pogleda na aktualnosti, pa tako i na maksimirsku utakmicu.

"Značajno je i jako bitno i Svjetsko prvenstvo i Europsko, ali što se tiče nekog rivaliteta i što se tiče naših odnosa ovdje, ovo je utakmica karijere svakog od nas. Mislim da je to i više od igre i više od utakmice - najkraće što možemo reći."

Tko je najopasniji od hrvatskih igrača?


"Imate stvarno dobru selekciju, jako kvalitetnu ekipu koja igra na vrhunskom nivou dugo vremena. Imate dovoljno kvalitetnih igrača da je teško izdvojiti trojicu, ali imamo i mi svoje adute pa ćemo vidjeti."

Kakav je Siniša Mihajlović kao izbornik?


"Mislim da je direktan i veoma studiozan u pripremanju utakmice. Nadam se da će rezultat biti na njegovoj strani."

Kakav je vaš odnos njim, kao kapetana i izbornika?

"Od prvog dana je stavio na znjanje da ima veliko poverenje u mene i da traži mnogo od mene. Možda je s trenerima takvog tipa i najteže raditi kada ti daju mnogo, ali onda traže duplo više. Ali, u suštini mislim da je zadovoljstvo raditi sa njim."

Ima li favorita?

"Pa... Ja bih tu ulogu prepustio Hrvatskoj. Ali, s druge strane, u ovoj utakmici nema favorita i ova utakmica je nešto što može donijeti veliki plus ili minus u ovim kvalifikacijama. U ovom trenutku zbog te prednosti u bodovima i domaćeg terena, možda je veći pritisak na vama, u ovom trenutku."

Kako se vi pripremate za utakmicu? Šaljite nam navijačke fotografje na moj.report@novatv.hr

Tko će u petak navečer slaviti na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider