Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudar na Marakani

Kapetan Srbije prijeti Hrvatskoj: Sad smo puno bolji!

Kvalifikacijski okršaj Srbija - Hrvatska najavio je je i Branislav Ivanović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Srbije, jasno, priželjkuje pobjedu: "Mi napredujemo iz dana u dan i sad smo puno bolja reprezentacija nego prije pola godine kad smo igrali na Maksimiru. Ova sadašnja momčad i on koja je počela kvalifikacije se ne mogu uspoređivati, to je nebo i zemlja", samouvjeren je Ivanović.

Priznao je da itekako prati zbivanja u taboru naše reprezentacije: "Hrvatska je jako dobro započela kvalifikacije, ali vam je taj kiks protiv Škota promijenio tijek natjecanja. Što se same igre tiče, ne vjerujem da ćete previše mijenjati svoj stil", izjavio je Ivanović za Sportske novosti.

Chelseajev branič svjestan je loše atmosfere koja vlada u srpskom nogometu, ali poručuje kako igrači znaju što im je činiti kako bi došli do pobjede: "Ipak je utakmica s Hrvatskom posebna, mogu slobodno reći da bi to bila najveća pobjeda ove generacije, ali sam svjestan da jedna utakmica i jedna pobjeda na mogu popraviti ambijent koji vlada u našem nogometu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider