Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Golovi u nastavku

VIDEO - Glumili Hrvatsku i nisu se dobro proveli: Načele ih škarice!

Hrvatski protivnik na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, reprezentacija Kameruna, svladao je u pripremnom susretu Makedoniju dok su Iran i Crna Gora igrali bez pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Reprezentacije sudionice Svjetskog prvenstva u Brazilu započele su s odigravanjem pripremnih susreta uoči ove velike smotre. U poslijepodnevnom terminu u akciji su bili Kamerunci i Iranci, a uspješniji bio je Kamerun.

Kamerun će biti hrvatski protivnik u Brazilu, a reprezentacija Makedonije mu je glumila upravo Hrvatsku. U Kufsteinu su Afrikanci bili bolji s 2:0, a oba pogotka postigli su u drugom poluvremenu.

U prvih 45 minuta nije bilo golova, a mrežu Makedonaca načeo je u 52. minuti napadač Fenerbahçea Pierre Webo koji je tri minute kasnije napustio igru jer se prilikom postizanja pogotka ozlijedio, a zamijenio ga je Mohammadou Idrissou. Nezgodno je pao na rame i odmah pokazao prema klupi kako mu je potrebna zamjena. Pružena mu je pomoć te je stadion napustio s povezom na ramenu, a iako težina ozljede još uvijek nije poznata, Kamerunci strahuju kako se Webo neće oporaviti do početka Svjetskog prvenstva.

Rezultat 1:0 stajao je na semaforu sve do 84. minute, a onda Kamerunci rješavaju pitanje pobjednika. Maxim Choupo-Moting uspješno je dovršio akciju svoje reprezentacije i pogodio je za konačnih 2:0.

Iran je također odradio svoju prvu provjeru, međutim morao se na kraju zadovoljiti remijem bez pogodaka u susretu s Crnom Gorom.

Pripremne utakmice:

Makedonija - Kamerun 0:2 (Webo 52., Choupo-Moting 84.)

Crna Gora - Iran 0:0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider