Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srce Real Madrida

Još jedno veliko priznanje Luki Modriću: Među 23 odabrana!

L'equipe je objavio idealnu momčad nadolazećeg Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luku Modrića smjestili su na klupu čime se veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije našao u elitnom društvu 23 najbolja nogometaša. Time je postao i jedini Hrvat koji je uvršten u najbolju momčad nadolazećeg prvenstva.

"Hrvatski nogometaš srce je Realove igre. Od dolaska Carla Ancelottija na klupu Reala Luka Modrić postao je barometar 'kraljevskog kluba'. Kada njemu ide, ide i Realu. U momčadi koja bazira svoju napadačku igru na visokom tempu Luka Modrić se osjeća fantastično. Ima sve potrebne kvalitete za ovu momčad", navodi L'equipe.

Idealnih 11 čine golman Neuer, u obrani su Lichtsteiner, Baines, Kompany i Silva, a u veznom redu Ronaldo, Messi, Yaya Toure i Iniesta. Najbolji napadački dvojac su Suarez i Falcao.

Uz Modrića na klupi su Akinfejev, Valencia, Taiwo, Spahić, Bougherra, Pirlo, Pogba, Sneijder, Alexis Sanchez, Eto'o i Ochoa. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider