Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O toj utakmici im sve ovisi

Ivanović otkrio gdje vidi šansu Srbije u Maksimiru!

''Puno smo pričali o utakmici s Hrvatima. Jasno nam je da nam od te utakmice zavisi da li ćemo ići u Brazil'', izjavio je kapetan reprezentacije Srbije Branislav Ivanović za Sportski žurnal…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je Hrvatska u srijedu u Londonu svladala Južnu Koreju s 4-0, Srbija je u istom terminu slavila u gostima kod Cipra 3-1. Objema reprezentacijama su te prijateljske utakmice bile posljednje provjere pred ogled na maksimirskom stadionu 22. ožujka u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Taj susret Hrvatska dočekuje sa šest bodova više od Srbije.

''Dobro je što igramo u Zagrebu. Sav pritisak bit će na hrvatskoj reprezentaciji, jer će publika tražiti pobjedu. Njima bodovi znače skoro siguran odlazak u Brazil, a na stolu su još neki ulozi. Siguran sam da će Hrvati biti nervozni, a to je naša šansa'', izjavio je Ivanović.

''Hrvatska ima dobar napad, a mi odličnu obranu. Dobro se poznajemo. Znamo mi jako dobro njihove igrače, kao što znaju i oni tko igra za Srbiju. Mario Mandžukić? Čuo sam za njega, ali ga ne poznajem. Možda je dobar kao što pričaju. Ja ga ne bih hvalio, jer ga nisam gledao. Vidjet ćemo se u Zagrebu'', dodao je kapetan Srbije. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider