Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Polufinale sa Španjolskom

Italija drastično oslabljena: Ostala bez najvažnijeg igrača!

Mario Balotelli, 22-godišnji napadač talijanske nogometne reprezentacije, zbog ozljede zadnje lože lijeve noge neće više igrati za ''azzurre'' na Kupu konfederacija u Brazilu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo talijanske reprezentacije odlučilo je Balotellija poslati kući, što znači da najbolji napadač reprezentacije neće zaigrati u polufinalu protiv Španjolske u četvrtak, kao niti u finalu ili ogledu za 3. mjesto, ovisno o rezultatu protiv Španjolske.

Već od ranije je bilo poznato da Milanov napadač neće biti na raspolaganju za ogled sa Španjolskom, a u ponedjeljak je izbornik Cesare Prandelli, nakon konzultacija s liječnikom reprezentacije Enricom Castellaccijem definitivno odlučio poslati Balotellija kući. S njegovom ozljedom nisu željeli ništa riskirati, pa će medicinsku skrb o napadaču preuzeti vodstvo Milana.

Castellacci je istaknuo kako je optimist po pitanju nastupa Andree Pirla protiv Španjolske. Pirlo je zbog ozljede lista propustio ogled protiv Brazila (poraz Italije 4-2). Isto tako, Riccardo Montolivo se u potpunosti oporavio od udarca kojeg je primio u glavu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider