Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bio je penal!'

Tragičar pa junak Hrvatske: 'S ovakvim pobjedama se ide na SP!'

Lovrenov pogodak poništio je prednost koju je Walesu donio Bale nakon starta - Lovrena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren prometnuo se od tragičara do junaka utakmice u Walesu. Prvo je skrivio jedanaesterac iz kojega je domaćin poveo preko Balea, a onda je zabio izjednačujući pogodak. No, ako njega pitate, on je ipak samo junak.

>> Veliki preokret Hrvatske u Walesu: Lovren izjednačio, Eduardo zabio za pobjedu!

>> Štimac: S Badeljom nismo pogodili, ali jesmo s izmjenama!

>> Srbi isprali rane s Maksimira, Belgija slavila protiv Makedonije!

"Ne slažem se, bio je kazneni udarac za Wales", rekao je Lovren nakon susreta, prokomentiravši veliki preokret naše reprezentacije:

"Loše smo krenuli od početka. Nismo bili angažirani, kompaktni, radili smo puno pogrešaka. Bezveze smo se mučili, a morali smo ući puno ozbiljnije. Činjenica je da smo napravili izvrsne promjene u nastavku i na kraju zasluženo pobijedili. Promijenili smo formaciju, iznenadili Velšane i na kraju s dva gola pokazali pravi karakter. Tri boda su tu i to je najvažnije", ponosno je kazao, dodavši:

"Mislim da se s takvim pobjedama ide na SP. One su posebno drage, naravno, ali trebali smo puno ozbiljnije odigrati utakmicu. Srećom, na kraju smo pokazali karakter."

Kako ste doživjeli veliki preokret i pobjedu u Walesu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider