Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki upitnik

I njemački navijači se okrenuli protiv Ozila: Direktor jako ljutit

Teške dane proživljava Mesut Özil. Ne ide mu zadnjih tjedana u Arsenalu, a na zub su ga sada uzeli i navijači njemačke reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mesut Özil je prošlo ljeto prešao iz Real Madrida u Arsenal uz odštetu od 50 milijuna eura i u prvom je nastupima za novi klub briljirao. No, u posljednje su mu vrijeme kola krenula nizbrdo. Ne igra dobro, nema više ni golova ni asistencija, a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna je promašio i jedanaesterac.

Izložen je kritikama engleskih medija koji postavljaju pitanje jesu li ga ''topnici'' preplatili, a da stvar bude gora, i vrlo čitani njemački mediji, Bild i Kicker, ovaj su tjedan propitkivali može li Özil biti vođa ''elfa'' na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Njemačka je u srijedu u prijateljskoj utakmici u Stuttgartu pobijedila Čile s 1-0, pritom je igrala prilično slabo, a domaći su navijači najmanje zadovoljni bili upravo Özilom unatoč činjenici da je asistirao Mariju Götzeu za jedini pogodak. Kada je izlazio iz igre u 89. minuti, navijači su ga propisno izviždali, što je razljutilo direktora njemačke reprezentacije Olivera Bierhoffa.

''Nisam shvatio zvižduke Mesutu u trenucima dok je Njemačka vodila. Šteta je da je igrač poput Özila doživio takvo što'', rekao je Bierhoff.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider