Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rebić kao Bokšić

Sedam 'Brazilaca' nije svladalo Ukrajinu: Kovača razveselili Vrsaljko i Rebić!

Hrvatska U21 reprezentacija odigrala je 1:1 s Ukrajinom u 7. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako smo Ukrajince u gostima dobili s 2:0, večeras u Kranjčevićevoj novu pobjedu nismo uspjeli ostvariti. Unatoč činjenici da je Nenad Gračan imao čak 'sedmoricu' Brazilaca u prvih 11 - Zeleniku, Vrsaljka, Bubnjića, Pašalića, Brozovića, Kovačića i Rebića.

Gračan je za Kovača isprobavao Bubnjića na lijevom beku, vrlo dobar bio je Kovačić, a izvrsni Vrsaljko i Rebić. Baš su njih dva donijela Hrvatskoj vodstvo u 56. minuti - Vrsaljko je vratio korisnu povratnu loptu, a Rebić s 12 metara zakucao za 1:0. Ipak, samo šest minuta poslije izjednačio je Malinovskiy.

Do kraja utakmice Hrvatska je imala nekoliko šansi za novi gol, kojem je najbliže bio Rebić. Pucao je silovito Pjaca, odbio je ukrajinski golman Koval, no Rebić potom s nekoliko metara šalje loptu u vratnicu.

Na završnom turniru u Češkoj sudjelovat će samo osam momčadi. Pobjednici deset skupina, te četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije idu u doigravanje. Pobjednici sedam utakmica 'baraža' i domaćin Češka osigurat će plasman na samu završnicu.

     
Skupina 5
Hrvatska Ukrajina 1:1
  Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.
1. Hrvatska 7 5 1 1 16
2. Švicarska 6 4 0 2 12
3. Ukrajina 4 2 1 1 7
4. Latvija 5 2 0 3 6
5. Lihtenštajn 6 0 0 6 0
Sljedeće utakmice
4.6. Lihtenštajn Ukrajina
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider