Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šuker dogovorio

Hrvatska protiv Španjolske 2014., a play-off se igra u Zagrebu

Hrvatska nogometa reprezentacija sljedeće će godine igrati prijateljsku utakmicu protiv aktualnog svjetskog i europskog prvaka, Španjolske!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultat je to radnog posjeta Londonu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davora Šukera, koji je od subote do ponedjeljka, prije nego je došao u Glasgow, boravio u glavnom gradu Velike Britanije i napravio sjajan posao.

K tome, dogovorene su i utakmice s Japanom, otvorena je mogućnost da se igra jedna utakmica na neutralnom terenu, ali u obzir dolaze i dvije utakmice na temelju reciprociteta, jedna u Hrvatskoj, jedna u zemlji izlazećeg sunca...

Hrvatska protiv Španjolske i Japana

''Velika je stvar za naš nogomet što ćemo igrati s trenutačno najboljom svjetskom momčadi! Zna se da Španjolci pomno biraju suparnike i počašćeni smo što su nas pozvali da uveličamo njihovu proslavu'', rekao je Šuker i otkrio potankosti:

''Bit ćemo gosti Španjolske na njihovoj proslavi 100. godišnjice Andaluzijskog nogometnog saveza! Termin i mjesto odigravanja utakmice dogovorit će se uskoro, bit će to pravi spektakl'', rekao je Šuker u Glasgowu.

Šuker je na najbolji način iskoristio svoje poznanstvo i izvrsne odnose s predsjednikom Španjolskog nogometnog saveza, Angelom Mariom Villarom. Dogovorio je atraktivnu utakmicu od koje će velike koristi svakako imati i blagajna Hrvatskog nogometnog saveza. Baš kao i od dvoboja s Japanom...

Šuker na izvlačenje u Zurich, play-off u Zagrebu

Davor Šuker će putovati na izvlačenju parova kvalifikacijskih doigravanja za odlazak na SP. Izvlačenje je u ponedjeljak, 21. listopada u 14 sati u sjedištu Fife u Zürichu, a Šuker nije želio govoriti koga bi želio za potencijalnog suparnika...

''Ne razmišljam na taj način. Najvažnije je, naime, da mi budemo u najboljem izdanju, moramo sve učiniti da Hrvatska opet bude jedinstvena, da svi zajedno želimo otići na veliko natjecanje u Brazil. Pred nama su dvije utakmice godine i nadam se da naši igrači opet biti najbolji onda kad je to najvažnije, toliko puta se to i dogodilo, vjerujem da će se tradicija nastaviti. Uz, dakako, gromku potporu navijača'', rekao je Šuker, potvrdivši da je Izvršni odbor HNS-a odlučio da se domaća utamica doigravanja (15. ili 19. studenoga) igra u Zagrebu.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider