Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči okršaja desetljeća

'Hrvati imaju ono što Srbi nemaju, žao mi je što naša javnost vjeruje u njihovu pobjedu'

Pomama za ulaznicama za utakmicu Hrvatska - Srbija samo je dodatno potvrdila riječi predsjednika Srpskog nogometnog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tomislav Karadžić je u razgovoru za Novosti.rs najavio okršaj Hrvatske i Srbije, do kojeg je ostalo manje od mjesec dana.

"Istina, radi se o velikoj utakmici, starom rivalu i značajnom kvalifikacijskom susretu. Da, to je utakmica s milijun izazova i motiva, ali isto tako ne želim opteretiti igrače. Naravno, vjerujem u dobru igru naših igrača i pobjedu, svakako. Igračima i izborniku bi pobjeda u Zagrebu dala poticaj za dalje", rekao je Karadžić, istaknuvši kako su Srbi još uvijek u procesu stvaranja ekipe:

"Moramo imati na umu kako se nalazimo na putu stvaranja nove generacije i jake selekcije koja će trajati više kvalifikacijskih ciklusa i zbog toga moram istaknuti kako nas eventualni neuspjeh ne smije poljuljati. Na kraju, jedno je sigurno, novi će dan svanuti 23. ožujka, baš kao i 7. studenog, nakon utakmice u Beogradu", dodao je.

Na koncu, priznao je da naši reprezentativci imaju ono što Orlovima nedostaje već dugi niz godina: "Hrvati imaju kontinuitet dobrih rezultata i snažan nacionalan naboj u ekipi. Također, imaju i kvalitetne igrače. Jesu li bolji? Ne bih se bavio time. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji, a stekao sam dojam da naša javnost vidi Hrvate kao pobjednike", zaključio je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider