Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojačao mlade Vatrene

Novi 'veliki transfer' HNS-a: Slovenski U-17 kapetan odabrao Hrvatsku!

Talentirani veznjak Maribora i kapetan slovenske U-17 reprezentacije Sven Dodlek odlučio je prihvatiti ponudu HNS-a i u budućnosti igrati za Hrvatsku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad je Slovenija prošle godine bila domaćin Europskog prvenstva do 17 godina, Sven Dodlek je nosio kapetansku traku, ali njegova reprezentacija se nije baš proslavila. Slovenci su osvojili jedan bod u tri utakmice. Međutim, puno veći udarac za naše susjede stigao je nakon potvrde da će talentirani veznjak u budućnosti igrati za Vatrene, prenosi siol.net.

Dodlek je prihvatio ponudu HNS-a i tako pojačao kadar U-18 reprezentacije Hrvatske. Moderni vezni ima pravo igranja za Hrvatsku zbog toga što mu je otac i čakovečkog kraja, a nema sumnje da su mladi Vatreni time dobili respektabilno pojačanje.

Hrvatski nogometni savez tako je ostvario još jedan 'veliki transfer', a nije ni prvi put da je 'oteo' jednog igrača iz Slovenije. Prije nekoliko godina dres je promijenio i talentirani Dejan Školnik, no nije pokazao kvalitetu za A reprezentaciju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider