Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesan odaziv

Grandiozna atmosfera: Na treningu Hrvatske u Mostaru preko 7000 navijača!

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je otvoreni trening na stadionu Zrinjskog u Mostaru.

Baš kao što je to bio slučaj uoči utakmice sa Srbijom, i ovoga puta se rješenje s otvorenim treningom pokazalo kao pun pogodak.

Željni svoje reprezentacije, Hercegovci su pohitali na stadion Pod bijelim brijegom - okupilo ih se više od 7000, a sami trening je kasnio20-ak minuta zbog činjenice da su brojni znatiželjnici, naročito oni najmlađi, okružili igrače u potrazi za autogramima i zajedničkim fotografiranjem.

Iako je zbog UEFA-ine zabrane propalo odigravanje prijateljskog susreta između naše reprezentacije i Zrinjskog, Štimac i igrači ipak su uspjeli razveseliti Mostarce, ali i brojne druge Hrvate iz Bosne i Hercegovine koji su stigli u zapadni Mostar.

Nakon što je trening započeo, Štimac je reprezentativce podijelio u dvije skupine, a u njihovom međusobnom okršaju slavili su Plavi protiv Žutih s 2:1.

Štimac najavio iznenađenja za Škotsku

Za Plave (Krešić, Vida, Lovren, Šimunić, Milić, Vukojević, Iličević, Kovačić, Sammir, Perišić, Eduardo) pogotke su zabili Iličević i Vida, a za Žute je zabio Olić.

Za Žute su nastupila i dvojica juniora Zrinjskog, kojima je Štimac ukazao povjerenje, a izbornik je vidno zadovoljan tek poručio:

"Svi mladi igrači su me zadovoljili. Jako ćete se iznenaditi kad vidite popis za utakmicu sa Škotskom", poručio je Štimac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider