Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izdvojili su veliki novac

Gerrard stao na stranu navijača: Imaju pravo zviždati Ferdinandu!

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard istaknuo je kako navijači ''tri lava'' imaju pravo zviždati i pjevati pjesme protiv Rija Ferdinanda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič Manchester Uniteda je bio pozvan za kvalifikacijske dvoboje protiv San Marina i Crne Gore, ali se zahvalio izborniku Royu Hodgsonu uz obrazloženje da se mora držati detaljnog plana treninga i liječničkih tretmana kako bi sanirao problem s leđima. No, to mu nije smetalo da otputuje u Katar gdje je bio televizijski sukomentator utakmice iz San Marina.

Engleski su ga navijači na spomenutoj utakmici uzeli na zub, a Gerrard smatra da nisu bili u krivu.

"Navijači su pokazali svoju frustraciju što Rio nije s nama. Imaju pravo na svoje mišljenje, izdvojili su veliki novac da bi došli u San Marino. Naravno da bismo svi željeli da je Rio s nama jer je dobar igrač i pomogao bi nam u ove dvije utakmice. Ali, donio je odluku koju moramo poštovati", naglasio je Gerrard.

Ferdinand je posljednji put igrao za Englesku prije gotovo dvije godine, propustio je i lanjski Euro, a Hodgson ga je sada, po prvi put otkako je preuzeo izborničku klupu, pozvao u svoju momčad. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider