Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Posebne frizure, posebni napadači'

FIFA se raspisala o Rebiću i Livaji: 'Želimo biti tandem u seniorima!'

Hrvatski nogometaši do 20 godina ipak nisu ostavili dublji trag na Svjetskom prvenstvu kojem je ovih dana domaćin Turska. Ispala je Hrvatska u srijedu, u osmini finala od Čilea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Južnoamerikanci su slavili s 2-0, a bila je to prva utakmica, nakon tri odigrane, u kojoj niti jedan pogodak nisu postigli niti Ante Rebić, niti Marko Livaja. O tom hrvatskom napadačkom dvojcu se dosta pričalo, a prostor im je posvetila i službena internet-stranica Međunarodne nogometne organizacije (FIFA).

Livaja se, inače, već djelomično dokazao u talijanskoj Seriji A, gdje je donedavno igrao u milanskom Interu koji ga je potom proslijedio na posudbu u Atalantu. U istoj ligi bi uskoro mogao zaigrati i Ante Rebić, još uvijek član Splita, budući da s njim koketira četiri-pet talijanskih klubova.

Mnogi su na samom Svjetskom prvenstvu u Turskoj osjetili posebnu vezu između ove dvojice napadača. Osim što se nogometno gledano dobro slažu, mnogi su apostrofirali i frizure koje ih povezuju. Briju se na posebnim mjestima na glavi, te time odaju homogenost.

''Nema neke posebne veze rekao bih. Prije da obojica dobro razumijemo nogomet, pa se u tom smislu i dobro nadopunjujemo, te kvalitetno surađujemo'', rekao je Livaja i dodao:

''Naravno, imamo obojica mnogo nogometnih želja. Jedna je da uskoro budemo i tandem u seniorskoj reprezentaciji. No, do tamo je dug put, pogotovo ako znamo da nam taj put priječi sjajni Mario Mandžukić'', rekao je Livaja, a na njega se nadovezao Filip Šušnjara, trenera vratara u hrvatskoj reprezentaciji do 20 godina.

''Njih dvojica će sigurno uspjeti, na pravom su putu.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider