Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbornik Engleske na mukama...

Problemi u taboru Gordi Albiona: Igrači razmišljaju o transferima

Izbornika engleske nogometne reprezentacije Roya Hodgsona više brinu menadžeri koji remete mir njegovim igračima nego suparnici koji 'Gordi Albion' očekuju na SP-u u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenutačno čak sedam engleskih reprezentativaca nije sigurno gdje će nastaviti karijeru i njihove misli lete od ponude do ponude. Ovoga ljeta klubove će po svemu sudeći promijeniti Frank Lampard, Adam Lallana, Luke Shaw, Rickie Lambert, Fraser Forster, James Milner i Danny Welbeck.

Prije osam godina, uoči EP-a u Portugalu, u sličnoj poziciji bio je kapetan Liverpoola Steven Gerrard. Tada je bio na korak do prelaska u Chelsea za 60 milijuna eura odštete.

"Skoro svaki slobodan trenutak sam visio na telefonu i internetu i čitao što piše o mogućem transferu. U sobi sam jedino razmišljao o tome što učiniti, ostati u Liverpoolu ili preseliti u Chelsea," otkrio je Gerrard.

Zbog toga je Roy Hodgson, baš kao i izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, zabranio menadžerima ulazak u hotel. Međutim, Hodgson je svjestan kako će to malo utjecati jer se igrači u slobodno vrijeme smiju koristiti telefone i mogu satima razgovarati s menadžerima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider